sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Tulevaisuutta odotellessa..

Joku aika sitten Sean Hannity päästi USA:ssa ilmoille aikamoisen aivopierun väittämällä kivenkovaan että Sarah Palin on yhtä pätevä ja vakava presidenttiehdokas vuonna 2012 kuin Barack Obama. Tämä on väitteenä yhtä järkevä kuin että "arkkibakteerilla on kehittynyt sielunelämä". Sean Hannityä kuuntelee miljoonia ihmisiä päivittäin; ihmisten aivopeseminen seuraavia vaaleja varten on jo alkanut.

Toisaalla toimittaja Michael Coren vastaavasti antoi Lordi Christopher Monctonille tunnin televisioaikaa "ilmastonmuutos experttinä". Mies on tulinen ilmastokieltäytyjä ja esiintyy julkisuudessa asian osaajana sekä auktoriteettina; mutta pitäisi ehkä mainita että herran koulutus on englanninkielen maisteri. Hän ymmärtää tieteestä yhtä paljon kuin Sarah Palin tietää ulkopolitiikasta.

Kun katson televisiota minua hirvittää. Nämä ihmiset hoitavat osaa maailman vaikutusvaltaisimmista tehtävistä; ja he vastaavat suurten massojen mielipiteiden muodostamisesta. Journalistien tehtävä olisi kertoa ihmisille asioista, joita he eivät tiedä. Nykymedia tekee ihmisistä vain entistä yksinkertaisempia.

En malta odottaa tulevaisuutta jolloin uusi - hiukan edistyksellisempi ja koulutetumpi - sukupolvi ottaa ohjat maailman hoitamisessa. Ja nämä seniilit apinat laitetaan jonnekkin turvallisempaan talteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti